Innoveren in coronacrisistijden, het kan. Kanaal Z zette ons nieuwe tablet en onze nieuwe dienstverlening in de kijker.

Geef ook thuisblijvers en telewerkers een eindejaarsgeschenkje.

Zelfs in Coronatijden, misschien nog meer dan ooit, moeten we kerst en nieuwjaar vieren. Een kleine attentie -zeker als ze van chocolade is- kan dan een echte opkikker betekenen voor uw personeel, klanten en relaties. Maar misschien lijkt het u moeilijk om hen een klassiek pakje te bezorgen? Misschien heeft uw organisatie veel telewerkers, kan u niet iedereen in groep laten samenkomen voor een feestje, of receptie of hebt u andere Coronabeperkingen?

Precies daarom heeft TWERK de ideale oplossing ontwikkeld: een verzendbaar wenstablet. Het tablet heeft een modern sterpatroon, zit in een mooie verpakking en kan breukvrij én coronaproof met de post worden verzonden. Het past in elke brievenbus, dus kan u er zeker van zijn dat dit perfect thuis bezorgd wordt. TWERK kan ook zelf voor de verzending zorgen, helemaal conform de GDPR-regels.

Vanaf 50 exemplaren geven we u ook de kans om een flapje toe te voegen aan dit pakje. We kunnen de voor- én achterkant van dat flapje helemaal personaliseren naar uw voorkeur, met uw logo, tekst en/of beste wensen. Zo wordt het tablet een heuse wenskaart, een origineel en uniek presentje voor uw personeel en/of klanten, volledig coronaproof.

TWERK is een sociale werkplaats voor mensen met autisme en wil mensen gelukkig maken. Met chocolade, en met werk. We maken en verpakken op een ambachtelijke manier de beste FairTrade chocolade. Op maat van uw bedrijf of organisatie maken we onze producten met liefde en precisie, en bezorgen we u en al wie het wil een heerlijk geschenkje. Geïnteresseerd?

Wil u uw personeel, klanten, leerlingen, of wie dan ook verrassen? Plaats uw bestelling dan bij TWERK. Door uw bestelling krijgt u niet alleen de garantie van een 100% FairTrade chocoladepakketje, maar steunt u ook een uniek initiatief in Vlaanderen, dat mensen met autisme met hart en ziel ondersteunt. Uw bestelling kan dus mooi passen in uw visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en uw personeel en klanten appreciëren dat.

Wees er snel bij!

We draaien op volle toeren, en popelen om voor u aan de slag te gaan. Wacht niet te lang om contact op te nemen, zodat de Sint niet aan uw huisje voorbijgaat. U kan online een offerte of meer info vragen, maar ook per mail of telefonisch (via 0468 10 21 21) staan we paraat. Tot snel?

over TWERK

TWERK is een sociale (werk)plaats in Herentals. TWERK maakt chocolade, en mensen gelukkig. Mensen met autisme spelen de hoofdrol op TWERK, en TWERK speelt een hoofdrol in hun leven.
Wil je meer weten over onze aanpak? Bekijk dan het filmpje op onze website.

Heerlijk Eerlijk

We vinden dat iedereen recht heeft op een goede job en op een eerlijk loon ervoor. Daarom werken we enkel met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade chocolade. FairTrade in 't kwadraat, dus.
TWERK is Fairtrade gecertificeerd, en is daar trots op.