Vacatures

Voor doelgroepmedewerkers

TWERK wil de best mogelijke werkgever zijn voor mensen met ASS. Zoek je naar een job, aangepast aan je situatie? Ga dan langs bij de VDAB in uw buurt. Zij kunnen je alle duidelijkheid geven over de te zetten stappen.

TWERK biedt in de eerste plaats kansen aan productiemedewerkers met ASS, mogelijk ook aan administratieve profielen. Meer info over de te volgen procedure bij de VDAB vind je via deze link.

De plaatsen in ons bedrijf zijn eerder beperkt, toch zullen we de volgende maanden enkele vacatures open verklaren. Deze worden opgevolgd door de VDAB-consulenten. Zij zullen ons een aantal kandidaten voorstellen, met wie we dan een kennismakingsgesprek en proefmoment inplannen.

Het is dus uiterst belangrijk om je aan te melden bij VDAB om in aanmerking te komen voor een job op TWERK. Meld zeker aan je consulent dat je geïnteresseerd bent in TWERK als werkgever.

We wensen je veel succes!

Voor omkaderend personeel

Op dit ogenblik is TWERK op zoek naar een

CHOCOLATIER/begeleider atelier

Voor onze ateliers zijn wij op zoek naar een begeleider/ chocolatier die kan ondersteunen in de productie van pralines, holgoed, tabletten, enz…
Van onze chocolatier verwachten we dat je je ervaring met chocolade deelt met het begeleidingsteam en optimaal benut om het product kwalitatief tot bij onze klanten te krijgen.
De functie van begeleider houdt in dat je kan samenwerken met mensen met autisme, ze ondersteunt en bijstaat waar nodig.

Profiel

Pluspunten zijn:

Aanbod

Het betreft een functie met zo spoedig mogelijke indiensttreding.
Je start met een contract tot einde juni 2021. Mits positieve evaluatie kan dit verlengd worden, eventueel naar onbepaalde duur.
Je werkt deeltijds: op maandag, donderdag en vrijdag van 8u tot 16u30.
Wij bieden je een verloning op basis van de geldende barema’s binnen PC 327.01.
En bovenal: een fantastische ervaring in een uitzonderlijk bedrijf met een heel enthousiast team.

Meer details over deze vactaure vind je via deze link. Je mag via de VDAB-site solliciteren, maar je CV en motivatiebrief zijn zeker ook welkom bij anneleen@twerk.be. Via dat mailadres kan je ook eventuele vragen stellen.