U kan ons helpen

Steun financieel

U kan ons helpen door onze producten te (blijven) kopen, door reclame te maken voor ons, maar ook door een gift. Elke gift, hoe klein ook, helpt ons mee onze doelen te realiseren. Dankzij u kunnen mensen nog gelukkiger worden.

U kan doneren op rekeningnummer IBAN BE73 8334 9446 6860 – BIC GKCBEBB. Een eenmalige gift is zeker leuk. Maar u kan ook een permanente opdracht aan uw bank geven voor een klein bedrag per maand. Dat geeft ons bestaanszekerheid en laat ons toe wat kleine extraatjes te voorzien die onze medewerkers goed kunnen gebruiken om nog beter en aangenamer te functioneren op TWERK en daarbuiten.

Voor giften vanaf 40 EUR krijgt u een fiscaal attest.

Doneren kan nu ook online via www.twerk.be/doneer. Vul het formulier in, en u kan rechtstreeks online overschrijven. Snel, veilig en efficiënt.

Hartelijk dank alvast!

Geef feedback

Schrijf ons een email of een briefje met wat je denkt over onze organisatie.

Word klant

  1. Chocolade is een dankbaar product. Heeft U een zaak en wil U het imago van uw zaak opvijzelen dan is een relatiegeschenk met de vermaarde Belgische pralines een ideaal middel hiervoor. Wij verpakken pralines en/of chocolade voorwerpen die uw bedrijf in de kijker brengen in speciaal voor U ontworpen verpakkingen voorzien van uw logo.
  2. administratieve taken. Mensen met autisme werken zeer nauwkeuring. Dit is een van de voornaamste eigenschappen die het werken met computer tot hun recht brengen. Of het nu gaat om administratieve gegevens te verwerken of om adressen in te voeren, of om cursussen en reclamebrochures te verzamelen en te versturen, nauwkeurigheid is een must.

Word vrijwilliger

Wij zoeken regelmatig vrijwilligers voor ondersteuning bij grote acties van Sinterklaas, Pasen, …
Tijdens deze weekends verpakken we de producten. Dit alles in een gezellige sfeer. Ben je geïnteresseerd, contacteer ons via verkoop@twerk.be of telefonisch op het nummer 014/23.32.28