Steun TWERK

We willen eerlijk zijn: TWERK heeft het niet breed. Al onze (beperkte) winst besteden we meteen aan een nog betere begeleiding van onze collega’s. TWERK heeft bovendien een grote wachtlijst van personen met autisme op zoek naar een goede job, op zoek naar de plaats die ze verdienen in onze samenleving. Om meer mensen meer zinvol werk te geven, vragen we uw steun.

Doneer online

*

*

*

*

*

*


*

Op dit formulier kan u uw gegevens invullen, zodat we snel, veilig en eenvoudig uw gift kunnen verwerken. U kan zelfs kiezen om maandelijks een bedrag naar keuze over te maken. Misschien voelt u dat wat minder, maar wij appreciëren het des te meer!

Bij giften van meer dan 40 EUR op jaarbasis krijgt u van ons het volgende voorjaar een fiscaal attest toegestuurd. Deze online manier van betalen garandeert een correcte gegevensverwerking.

Uiteraard is uw gift ook welkom via een klassieke overschrijving of permanente opdracht naar rekeningnummer IBAN BE73 8334 9446 6860 – BIC GKCCBEBB. En ook dan krijgt u het voorjaar na uw gift voor giften vanaf 40 EUR een fiscaal attest toegestuurd. We danken u bij voorbaat!

TWERK & De Warmste WEEK

TWERK is nu ook officieel geregistreerd als goed doel voor Music4Life/De Warmste Week. Wil u ons steunen met een eigen leuke actie, alleen, met familie of vrienden, met uw vereniging of bedrijf? Dat appreciëren we zeker! U kan ons hier vinden. Registreer daar uw actie!

Doe TWERK werken!

Maar natuurlijk willen we ook zelf onze kost blijven verdienen, en onze chocola aan de man blijven brengen. Dat is nog altijd de meest duurzame manier om TWERK aan ’t werk te houden.
Elk bedrijf kan wel eens chocola gebruiken. Als relatiegeschenk, als sintpakketje of kerstcadeautje voor zijn personeel of klanten, als leuke en originele incentive bij een bedrijfspresentatie.
We kunnen uw bedrijf, instelling of organisatie zeker van dienst zijn. Neem gerust een kijkje bij onze producten of stel rechtstreeks uw vraag.
En maak gerust reclame!

Gulle Gevers

De afgelopen jaren kregen we steun van en werkten we samen met heel wat mensen, bedrijven, organisaties, instellingen en overheden. We zijn iedereen daarvoor ontzettend dankbaar.

In de eerste plaats denken we dan aan al onze anonieme donateurs en vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor onze zaak.

Een speciaal dankwoord gaat ook uit naar de volgende instellingen en bedrijven: