Chocolade in de brievenbus

In deze Coronatijden heeft TWERK zich sinds mei 2020 gaandeweg meer gespecialiseerd in een vrij uniek aanbod van verzendbare chocolade. We willen iedereen die dat verdient de (h)eerlijkste chocolade blijven bezorgen, en daarom ontwikkelden we 3 verzendbare producten. Ze zijn alle in hoge mate personaliseerbaar met uwe eigen logo, teksten én huisstijl.

TWERK kan alle stappen in dit proces op zich nemen: van personalisering van de chocolade en het drukwerk tot de adressering en verzending. We zorgen er letterlijk voor dat onze chocolade door de brievenbus kan. Een dergelijk uniek cadeautje wordt enorm geapprecieerd door al uw klanten, relaties en personeel. Het valt op én in de smaak.

Goed om weten

  • Bij onze verzendbare producten gelden specifieke voorwaarden. Raadpleeg daarvoor onze algemene voorwaarden.
  • Transport van niet-verzendbare producten:: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

Dit is slechts een greep uit onze algemene voorwaarden, die je hier allemaal vindt.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.