Sinterhaast!?

Het gaat wel heel snel, dit jaar. Door een grote populariteit zijn al onze productielijnen tot 6 december volzet. Onze speculaas en marsepein zijn al uitverkocht, en ook onze holgoedfiguurtjes zijn zo goed als de deur uit. We verontschuldigen ons alvast voor het ongemak, maar hopen op uw begrip.

We hebben nog een kleine hoeveelheid sint- en cadeautabletten in de aanbieding, maar die slinkt snel. Mocht u geïnteresseerd zijn, stuur ons dan een mail met uw gewenste hoeveelheid. We bekijken uw vraag zo snel mogelijk.

Legende

Ter info: na de artikelnaam ziet u altijd een lettercode staan die de mogelijke variaties weergeeft. S staat voor sintje, P voor pietje, SP voor speculaasje, MABU voor marsepeine buche, en LOLL voor een chocolade sintlolly met sint-tekening. Op het einde staat de M voor melk-, de P voor pure en de W voor witte chocolade.

Maten en gewichten
sintje, pietje12cmca. 40g
sintje medium23cmca. 150g
speculaasca. 14cmca. 33g
marsepeinen bucheca. 10cmca. 40g
sintlollyca. 25g

Elk pakket bevat een promokaartje van TWERK, met uitleg over ons en de ingrediënten en allergenen

Verkoopsafspraken

  • Transport: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.