Sint 2021

Laars middelgroot gevuld met pralines - Melk
Laars middelgroot gevuld met pralines - Melk

Een laars van 240 g boordevol pralines (20 in totaal). Verwennerij die tot lang na 6 december mag duren.

1-2021-5051-100101-200201-500501+
€ 11,78€ 11,37€ 10,96€ 10,65€ 10,24€ 9,93
(excl. btw)
1-2021-5051-100101-200201-500501+
€ 12,49€ 12,05€ 11,62€ 11,29€ 10,85€ 10,53
(incl. btw)

Vraag uw offerte op maat.


NB: De foto’s op deze pagina’s geven een impressie van onze producten. De afbeeldingen kunnen dus afwijken van de precieze productsamenstelling bij uw bestelling. Wanneer een bepaalde themaverpakking niet meer voorradig is, zal onze verkoopverantwoordelijke u een ander voorstel doen. Ook de vermelde afmetingen en gewichten geven een gemiddelde weer. Omdat we al onze chocolade ambachtelijk produceren, zijn afwijkingen tot 10% mogelijk.

Kijk jij al uit naar Sinterklaas? TWERK alvast wel. Onze chocolademachines draaien op volle toeren, de speculaasovens zijn in topvorm, en de marsepein wordt uitgerold.
Als Fairtrade-hofleverancier van de Sint hebben we heel ons gamma volledig opgefrist, met frisse designs en zelfs heel nieuwe doosjes en zakjes.
En uiteraard blijven we rekening houden met deze uitzonderlijke tijden. Zit je nog met thuiswerkers? Dan bezorgt postpiet een (h)eerlijke enveloppe in de brievenbus.

Wacht niet te lang met je bestelling. Je uiterste besteldatum is 3 november, maar vroeger mag zeker ook. Dan kunnen we onze productie perfect plannen.

Zakjes en pakjes

Onze graficus ging aan de slag en tekende voor totaal nieuwe ontwerpjes. Nieuw dit jaar is onze triangeldoos: een onverwachte driehoeksdoos die heel veel kan bevatten. Maar ook onze zakjes en de luxueuze Sintbox krijgen een upgrade.

In de kijker: verzendbare chocolade met personalisatieopties

TWERK lanceerde vorig jaar Sinterklaaschocolade voor telewerkers, en dat wordt een blijver. Jij bezorgt ons een adreslijst, en wij zorgen voor perfecte, covid-safe en GDPR-conforme verzending via de post. Behalve het Sinterklaastablet met een uniek design voegen we 3 andere opties toe. En om het helemaal af te maken kunnen we de verpakking personaliseren met jouw tekst, logo of tekening.

Natuurlijk is al dit lekkers ook verkrijgbaar in niet-verzendbare versie!

verzendbare chocolade met personalisatieopties

Ons basisaanbod

Chocola zonder boe of ba. Fairtrade chocolade sintjes, pietjes en speculaas of marsepein. Of een laars gevuld met overheerlijke pralines. Of zelfs een luxueuze grabbelmand?

Grabbelmand

Een stukje van elk. Voor elk een stukje.

De grabbelmand

Wil u een grotere groep verwennen, of gewoon iemand heel blij maken? In de grabbelmand vindt u een royaal aanbod van de beste Sintproducten van TWERK!

Verpakking op maat

Als u uw sintpakketje helemaal op maat van uw bedrijf of actie wil, dan zorgen we daar graag voor. Vanaf 500 exemplaren ontwerpen we graag samen met u een pakje dat volledig in uw huisstijl past. Zo wordt je sintcadeautje helemaal onvergetelijk.

verpakking op maat

Legende

Ter info: na de artikelnaam ziet u altijd een lettercode staan die de mogelijke variaties weergeeft. S staat voor sintje, P voor pietje, SP voor speculaasje, MABU voor marsepeine buche, en LOLL voor een chocolade sintlolly met sint-tekening. Op het einde staat de M voor melk-, de P voor pure en de W voor witte chocolade.

Maten en gewichten
sintje, pietje12cmca. 40g
sintje medium23cmca. 150g
speculaasca. 14cmca. 33g
marsepeinen bucheca. 10cmca. 40g
sintlollyca. 25g

Elk pakket bevat een promokaartje van TWERK, met uitleg over ons en de ingrediënten en allergenen

Verkoopsafspraken

  • Transport: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.