TWERK presenteert: SDG-pralines

Van 18 tot 25 september loopt de Week van de Duurzame Gemeente. Gemeentebesturen, maar ook andere organisaties, kunnen dan hun lokale duurzame helden in de bloemetjes zetten.

De SDG-pralines die TWERK ontwikkelde zijn een ideaal cadeautje om die helden te vieren. TWERK produceert FairTrade chocolade, geeft werk aan mensen met autisme, en produceert, verpakt en transporteert zijn (h)eerlijke chocolade op de meest duurzame manier. Daarom is TWERK zelf ook lokale duurzame held in Herentals.

Ben je op zoek naar een leuk SDG-cadeau voor jouw helden of jouw organisatie? Dan kan je je eigen SDG-pralines bestellen bij TWERK, zowel in bulk als verpakt in het “duurzame helden”-thema. Je geeft de SDG’s door die je belangrijk vindt en eventueel je eigen logo. TWERK zorgt dan voor een uniek cadeautje, helemaal op jouw maat.

Goed om weten

  • Bij onze verzendbare producten gelden specifieke voorwaarden. Raadpleeg daarvoor onze algemene voorwaarden.
  • Transport van niet-verzendbare producten:: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

Dit is slechts een greep uit onze algemene voorwaarden, die je hier allemaal vindt.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.