Pasen 2021

Het blijven rare tijden, maar de paashaas én de klokken hebben ons verzekerd dat ze alles in het werk gaan stellen om aan iedereen een welverdiend paaspakketje te bezorgen. We zijn hun Fairtrade-hofleverancier, en we hebben dan ook alles in TWERK gesteld om opnieuw een lentefris gamma aan te bieden.

Onze artist in residence Liesbet Slegers ontwierp een nieuw springtime-motief. En uiteraard verpakken we alles zo duurzaam en ecovriendelijk mogelijk.

Voor telewerkers en thuisblijvers kunnen we ook de totale verzending van uw pakketjes verzorgen, met tal van personalisatiemogelijkheden. We ontzorgen u helemaal, en zorgen ervoor dat uw paaschocolade netjes, breukvrij én coronaproof in de brievenbus valt.

(NB: een aantal verpakkingen zijn nog in productie. Maar we geven u hier al graag een gesimuleerd voorsmaakje. Zodra de verpakking is gearriveerd zullen we die afbeeldingen updaten).

Pasen tot in de brievenbus

TWERK deed in coronatijd heel wat ervaring op in het verzenden van chocolade. Wat we voor Sinterklaas en de Kerstman al deden, doen we nu ook voor de paashaas en -klokken.

We zorgen ervoor dat zelfs paaseitjes verzonden kunnen worden. U levert ons (volledig GDPR-conform) een adressenbestand aan, wij zorgen voor een doorgedreven personalisatie en verzenden uw beste paaswensen naar al uw collega’s, klanten en relaties.

Springtime!

Liesbet Slegers zorgde met sinterklaas al voor een fris motiefje, en ook voor Pasen hebben we een unieke print op enieuwe en originele doosjes. We zijn zelf heel trots op ons unieke paashaasdoosje. Maar ook als u iets anders wil, is dat geen probleem voor ons.

Duurzaam en tijdloos

Wie een wat klassiekere smaak heeft laten we natuurlijk ook niet in de steek. Onze blokbodemzakjes kunnen heel veel bevatten en onze goedgevulde paasdozen zijn onovertroffen.

De klassiekers

Soms is de inhoud belangrijker dan de verpakking, we begrijpen dat. Daarom bieden we natuurlijk ook graag onze paaseieren in bulk aan. En natuurlijk mag de paashaas zelf ook niet ontbreken.

Uw verpakking in eigen huisstijl? Dat kan!

Leuk om weten: vanaf 500 exemplaren loont het de moeite om TWERK te vragen wat mogelijk is op het vlak van personalisatie van uw verpakking. We kunnen onze doosjes helemaal in uw huisstijl en met uw logo of extra wensen vormgeven en bedrukken. En dat maakt uw cadeautje des te unieker. Aarzel dus niet om een offerte te vragen.

Goed om weten

  • Bij onze verzendbare producten gelden specifieke voorwaarden. Raadpleeg daarvoor onze algemene voorwaarden.
  • Transport van niet-verzendbare producten:: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

Dit is slechts een greep uit onze algemene voorwaarden, die je hier allemaal vindt.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.