Ingrediënten en allergenen

Chocolade – Pralines – Paaseitjes en –pakketjes

Ingrediënten:
suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma, hazelnoten, plantaardig vet, (palm, zonnebloem, koolzaad) in wisselende verhoudingen, melksuiker, nougat, feuilletine, speculaas
aroma’s: RSPO MB systeem gecertifieerd, mager melkpoeder, amandelen

Allergenen:
Bevat: noten, lactose
Kan sporen bevatten van gluten

Bewaring: droog en donker bewaren

Bewaring

tenminste houdbaar tot: 1 oktober 2018

TWERK wil mensen met autisme een duurzame job en loon naar werken geven.
We vinden dat ook belangrijk voor onze grondstoffenproducenten in het zuiden.
Daarom werken we alleen met de beste gecertificeerde FairTrade chocolade van Callebaut.
De specificaties daarvan zijn:

Voor elk pak dat van deze chocolade grondstoffen verkocht wordt, investeert Callebaut een deel in de duurzame teelt via de Cocoa Horizons Foundation.

Account




Winkelmandje

Uw winkelmandje is leeg.