TWERK presenteert: CHOCOLADEX happy pills

Corona houdt ons nog altijd in de ban. Een opkikkertje kunnen we dan echt wel gebruiken. Daarom introduceert TWERK een speciaal karmaceutisch product: de CHOCOLADEX-happy pills!
Ze zijn ideaal voor, tijdens en na de bestrijding van COVID-19: een (h)eerlijk en grappig cadeautje met de beste Fairtrade chocolade, met liefde en precisie gemaakt door mensen met autisme.
De CHOCOLADEX happy pills zijn het ideale cadeautje voor wie haar of zijn personeel, klanten, vrijwilligers en andere mensen die het verdienen een kleine maar attente boost willen geven. Ze zijn beschikbaar in een doosje met 2 strips van elk 10 kleine, of een potje met maar liefst 40 grotere capsules, in de smaken die je verkiest. Het deksel van het potje kan je zelfs personaliseren met je logo, test of afbeelding.

Indien gewenst kan je ook meteen een offerte of meer info vragen per mail.

Potje 40 capsules CHOCOLADEX 140 g
Potje 40 capsules CHOCOLADEX 140 g

TWERK ontwikkelde een speciale opkikker voor deze COVID-tijden: de Chocoladex Happy Pills toveren meteen een glimlach op je gezicht. Een perfect en grappig cadeautje voor iedereen die wat lekkers verdient. Je hebt de keuze tussen alleen melkchocolade, of een mix melk/wit/puur. Vanaf 100 exemplaren personaliseren we het deksel met jouw tekst, logo of afbeelding naar keuze.

Goed om weten

  • Bij onze verzendbare producten gelden specifieke voorwaarden. Raadpleeg daarvoor onze algemene voorwaarden.
  • Transport van niet-verzendbare producten:: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

Dit is slechts een greep uit onze algemene voorwaarden, die je hier allemaal vindt.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.