Gamma chocolade Sinterklaas 2019

Sinds jaar en dag is TWERK de erkende Fairtrade hofleverancier voor Sinterklaas.
Door uw bestelling krijgt u niet alleen de garantie van een (h)eerlijk chocoladepakketje, maar steunt u ook een uniek initiatief in Vlaanderen, dat mensen met autisme met hart en ziel ondersteunt. Uw bestelling kan dus mooi passen in uw visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en uw personeel en klanten appreciëren dat.

Voor 2019 frist TWERK zijn hele sintgamma op met een smakelijk aanbod naar ieders smaak en voor ieders beurs. We zorgen bovendien voor meer papieren verpakking (en dus minder kunststof) dan vroeger, want we willen vriendjes blijven met het milieu.

Wil u een duurzaam sintpakketje cadeau doen? Bekijk ons gamma hieronder en vraag uw offerte .

Uitverkocht
Sintbox-Starry-5S, 5P, 2MABU
Sintbox-Starry-5S, 5P, 2MABU


Gebruikte afkortingen:

Smaken:
M = Melk
P = Puur
W = Wit
Producten:
S = Holgoed sintje 12 cm
P = Holgoed pietje 12 cm
LOLL = chocolade lolly
SP = speculaas figuurtje
MABU = marsepein bouche

Basic

Chocola zonder boe of ba. FairTrade chocolade sintjes, pietjes, speculaas of marsepein. Bestel ze apart, in kleine of grote hoeveelheden!

Clipbox Starry

Octobus Chalky Light

Blokbodemzakje Happy

Vlinderdoos Starry

Sintbox Starry

Grabbelmand

Helemaal op maat

Als u uw sintpakketje helemaal op maat van uw bedrijf of actie wil, dan zorgen we daar graag voor. Vanaf 500 exemplaren ontwerpen we graag samen met u een pakje dat volledig in uw huisstijl past. Neem contact met ons op.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.

Verkoopsafspraken

  • Transport: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.