Sint 2020

BELANGRIJK OM WETEN: door een bijzonder hoge interesse in onze verzendbare producten en verpakkingen, kunnen we helaas geen verpakte artikels meer aanbieden voor Sinterklaas. We hebben nog wel holgoedfiguurtjes in de aanbieding. Daarom houden we een stockverkoop.

Als u een breder sintgamma verkiest, kan u misschien nog terecht bij onze collega’s van Oxfam Fairtrade.

Wil u tijdens de decembermaanden uw thuiswerkers toch nog verrassen, bijvoorbeeld met kerst of eindejaar? Bekijk dan zeker onze verzendbare covid-proof wenstabletten, of ons hele eindejaarsgamma.

Ook in deze rare corona-tijden blijft TWERK de erkende fairTrade-hofleverancier voor Sinterklaas, met voor ieder wat wils. Illustratrice Liesbet Slegers maakte een speciaal design voor onze pakjes en bovendien ontwikkelden we met haar een “coronaproof” tablet, dat stevig genoeg is om te verzenden.

Door voor de fairtradechocolade van TWERK te kiezen, geeft u een goede job aan mensen met autisme én aan de chocoladeproducenten in het zuiden. En dat maakt alles nog (h)eerlijker.

In de kijker: een gloednieuw Starry-ontwerp van Liesbet Slegers

De bekende illustratrice ontwierp speciaal voor TWERK (en voor u) een uniek motief dat wonderwel past op onze nieuwe zakjes en pakjes.

Sinttablet

Nieuw en coronaproof: Sinttablet (uitverkocht)

Een nieuw en uniek Sinterklaastablet, dat we compact en stevig verpakken. U kan het tablet zelf versturen, of wij doen het voor u. Zo krijgen ook thuiswerkers op een veilige manier hun sintcadeautje in de bus.

Een royale geschenkdoos:

Sintbox Skyline (uitverkocht)

Mag het iets meer zijn? Onze sintbox bevat heel veel lekkers!

Sintbox Skyline
Starry minitabletjes
Een klein presentje:

Starry minitabletjes (uitverkocht)

Op zoek naar een budgetvriendelijk compact geschenkje? Dit leuke doosje bevat 6 minitabletjes met allerhande sintafbeeldingen. Ideaal voor bij de koffie, op 6 december en erna!

Basic

Chocola zonder boe of ba. FairTrade chocolade sintjes, pietjes, speculaas of marsepein. Bestel ze apart, in kleine of grote hoeveelheden!

Grabbelmand
Een stukje van elk. Voor elk een stukje.

De grabbelmand (uitverkocht)

Wil u een grotere groep verwennen, of gewoon iemand heel blij maken? In de grabbelmand vindt u een royaal aanbod van de beste Sintproducten van TWERK!

Verpakking op maat

Als u uw sintpakketje op maat van uw bedrijf of actie wil, dan zorgen we daar graag voor. Vanaf 500 exemplaren ontwerpen we graag samen met u een verpakking die volledig in uw huisstijl past.

Legende

Ter info: na de artikelnaam ziet u altijd een lettercode staan die de mogelijke variaties weergeeft. S staat voor sintje, P voor pietje, SP voor speculaasje, MABU voor marsepeine buche, en LOLL voor een chocolade sintlolly met sint-tekening. Op het einde staat de M voor melk-, de P voor pure en de W voor witte chocolade.

Maten en gewichten
sintje, pietje12cmca. 50g
sintje medium23cmca. 150g
speculaasca. 14cmca. 33g
marsepeinen bucheca. 10cmca. 40g
sintlollyca. 25g

Elk pakket bevat een promokaartje van TWERK, met uitleg over ons en de ingrediënten en allergenen

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.

Verkoopsafspraken

  • Transport: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.