Kerst & Eindejaar 2019: Chocolate 4 Life

Meteen na Sinterklaas starten we de productie van onze Chocolate 4 Life: een (h)eerlijk aanbod aan speciaal verpakte pralines en ander lekkers. Bovendien voegen we aan elk pakje een speciale magnetische flesopener én een speciaal foldertje toe met uitleg over ons project.
Per verkocht pakje gaat er 3 EUR naar onze Warmste Week-actie: een inzameling om nog meer mensen met autisme nog beter werk te geven.

Die pakjes verkopen we zolang de voorraad strekt in onze warmste Pop-Up-winkel in de Collegestraat in Herentals. Loop er gerust langs. Wil u iets reserveren? Stuur dan een mail naar verkoop@twerk.be, en we proberen u van dienst te zijn.

Octobus
Octobus


  Heerlijk Eerlijk

  Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
  TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
  Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
  En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.

  Verkoopsafspraken

  • Transport: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
   Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
   In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
   Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

  TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.