Nieuwjaarschocolade 2021

Bent u nog op zoek naar een (h)eerlijk kerst- of eindejaarscadeau voor uw klanten of personeel? Dan helpt TWERK u graag verder. Onze pralines, truffels, zeevruchten en studentenhaver kunnen iedereen bekoren, maar in deze coronatijden verkiest u misschien ons covid-proof eindejaarstablet, perfect voor thuiswerkers?

Pralines

Met onze ballotins zit u altijd goed. Om het extra speciaal te maken, kan u er ook voor kiezen om 1/3 van de pralines met uw logo of boodschap op te fleuren!

Nieuw: een eindejaarstablet

We ontwikkelden een feestelijk nieuw tablet, waaraan we bovendien een gepersonaliseerde extra flap kunnen toevoegen. Zo wordt het tablet een wenskaart, die perfect in een brievenbus past. We kunnen ze ook versturen naar uw adressenbestand, volledig GDPR- en covid-proof. Een perfecte attentie voor thuiswerkers!

Nieuw: de knetterreep!

Voor als het echt uniek mag zijn, presenteert TWERK een reep die je doet knetteren. Een klein geschenkje met explosief resultaat!

Figuren gevuld met pralines

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.

Verkoopsafspraken

  • Transport: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd op 1 punt in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 20 EUR transportkosten aan, of u kan ze op TWERK komen halen. Ook leveringen op meerdere plaatsen kosten 20 EUR per leverpunt.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Wallonië en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 50 EUR transportkosten.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 50 EUR per leverpunt aan voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.