TWERK houdt stockverkoop

UPDATE: we hebben op 4 december de reservatiemogelijkheid voor onze stockverkoop afgesloten. Op 4 december zijn we enkel geopend voor gereserveerde bestellingen.

Ook op zaterdag 5 december zijn we nog geopend van 09.00 tot 16.30 u. Zonder reservatie kunnen we je evenwel niet garanderen dat je alles helemaal naar wens krijgt. Maar kom gerust langs, je blijft welkom. Maar op is op, en wie gereserveerd heeft, krijgt voorrang. We hopen dat je dat begrijpt. (een kleine tip: zeker liefhebers van onze witte chocolade kunnen zeker nog aan hun trekken komen!)
Als we helemaal uitverkocht zijn, melden we dit meteen via onze Facebookpagina. Hou ons in de gaten, dus.

Al enorm bedankt voor jullie sympathie, begrip en steun. Jullie massale respons heeft ertoe geleid dat ons vele harde werk, met liefde, aandacht en precisie, niet moet hersmolten worden. We zijn héél blij.

Door de coronacrisis heeft TWERK dit jaar helaas veel minder sintjes en pietjes kunnen verkopen. Het goede nieuws is dus dat er nog veel figuurtjes resteren voor alle zoetekauwen!

We verkopen deze sintjes en pietjes in bulk in dozen van 1,5 kg (een 30tal figuurtjes) aan de spotprijs van 25 EUR (23,59 EUR excl. BTW). En alles mag weg. Tot in de Collegestraat 16 in Herentals?

PS: TWERK kan je steun heel goed gebruiken in deze tijden. Als je TWERK een extra duwtje in de rug wil geven, dan kan je een vrije gift doen door deze QR-code via je payconiq-app te scannen en een kleine gift te doen. Wil je nog wat meer geven en heb je een fiscaal attest nodig? Ga dan naar deze pagina.
Elke gift stellen we van harte op prijs!