BELANGRIJK OM WETEN: door een bijzonder hoge interesse in onze verzendbare producten en verpakkingen, kunnen we helaas geen verpakte artikels meer aanbieden voor Sinterklaas. We hebben nog wel holgoedfiguurtjes in de aanbieding. Daarom houden we een stockverkoop.

Als u een breder sintgamma verkiest, kan u misschien nog terecht bij onze collega’s van Oxfam Fairtrade.

Wil u tijdens de decembermaanden uw thuiswerkers toch nog verrassen, bijvoorbeeld met kerst of eindejaar? Bekijk dan zeker onze verzendbare covid-proof wenstabletten, of ons hele eindejaarsgamma.

Geef ook thuisblijvers en telewerkers een Sinterklaasgeschenkje.

Zelfs in Coronatijden kan Sinterklaas langskomen. Een kleine attentie kan dan een echte opkikker betekenen voor uw personeel, klanten en relaties. Maar misschien lijkt het u moeilijk om hen een klassiek pakje te bezorgen? Misschien heeft uw organisatie veel telewerkers, kan u niet iedereen in groep laten samenkomen voor een feestje, of hebt u andere Coronabeperkingen?

Samen met de Sint heeft TWERK hiervoor de ideale oplossing ontwikkeld: een verzendbaar sinterklaastablet. Het tablet heeft een unieke gravure, zit in een mooie verpakking en kan breukvrij én coronaproof met de post worden verzonden. Het past in elke brievenbus, dus kan u er zeker van zijn dat dit perfect thuis bezorgd wordt. TWERK kan ook zelf voor de verzending zorgen, helemaal conform de GDPR-regels.

Sinds jaar en dag is TWERK de erkende hofleverancier voor Sinterklaas. We zijn een sociale werkplaats voor mensen met autisme, en maken op een ambachtelijke manier de beste FairTrade chocolade, speculaas en marsepein. Op maat van uw bedrijf verpakken we onze producten met liefde en precisie, en bezorgen we u en al wie het wil een heerlijk sintpakketje. Maar liefst 200.000 figuurtjes, speculaasjes en marsepeintjes zijn nu in productie.
Geïnteresseerd?

Wil u uw personeel, klanten, leerlingen, of wie dan ook verrassen? Plaats uw bestelling dan bij TWERK. Door uw bestelling krijgt u niet alleen de garantie van een 100% FairTrade chocoladepakketje, maar steunt u ook een uniek initiatief in Vlaanderen, dat mensen met autisme met hart en ziel ondersteunt. Uw bestelling kan dus mooi passen in uw visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en uw personeel en klanten appreciëren dat.

Wees er snel bij!

We draaien op volle toeren, en popelen om voor u aan de slag te gaan. Wacht niet te lang om contact op te nemen, zodat de Sint niet aan uw huisje voorbijgaat. U kan online een offerte of meer info vragen, maar ook per mail of telefonisch (via 0468 10 21 21) staan we paraat. Tot snel?

over TWERK

TWERK is een sociale (werk)plaats in Herentals. TWERK maakt chocolade, en mensen gelukkig. Mensen met autisme spelen de hoofdrol op TWERK, en TWERK speelt een hoofdrol in hun leven.
Wil je meer weten over onze aanpak? Bekijk dan het filmpje op onze website.

Heerlijk Eerlijk

We vinden dat iedereen recht heeft op een goede job en op een eerlijk loon ervoor. Daarom werken we enkel met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade chocolade. FairTrade in 't kwadraat, dus.
TWERK is Fairtrade gecertificeerd, en is daar trots op.