Strak in een pak: personaliseer en/of verzend je sintcadeau.

Het coronajaar 2020 was op zijn zachtst gezegd speciaal, ook voor Sinterklaas.
Gelukkig kwam TWERK met een oplossing voor de goedheilig man. We ontwierpen een speciaal Sinterklaastablet dat in de brievenbus paste.
TWERK verstuurde deze tabletten, volledig COVID- en GDPR-proof naar meer dan 40.000 gelukkigen. Kanaal Z maakte er zelfs een reportage over.

Dat unieke concept perfectioneerde TWERK verder met Kerst, nieuwjaar en Pasen. Ook voor Sint 2021 bieden we eenzelfde service aan: maar liefst 4 van onze producten passen in de brievenbus. We versturen ze CO2-neutraal naar je adressenbestand, voegen er graag een groetenkaartje bij en personaliseren de verpakking én envelop helemaal naar jouw smaak. Heb je nog thuiswerkers? Dan is dit de ideale oplossing. We noemen het zelf graag Chocolate as a service.

Uiteraard is het niet verplicht dat lekkers te versturen. Je kan de strakke pakjes uiteraard ook gewoon verdelen op kantoor. Maar de verpakking blijft personaliseerbaar naar wens!

Wil je meer info? Stuur ons dan een mail.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.