Contact

TWERK vzw

Collegestraat 16
2200 Herentals
België

vind hier de weg

 0(032) 14 23 32 28
 twerk@twerk.be 

 BTW BE 0447.553.545
 IBAN BE73 8334 9446 6860
(giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 €)

Openingsuren

Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur.

Gesloten tijdens weekends en feestdagen.

Jaarlijkse vakantie van 2 tot en met 31 juli 2016.

 

 

over de site en de catalogus

Deze website werd volledig gemaakt en wordt volledig onderhouden door medewerkers van TWERK zelf. We doen hiervoor geen beroep op externe bureaus. Dat zou niet alleen teveel kosten; we zijn immers overtuigd van de talenten van onze eigen medewerkers en willen hen hierin naar waarde schatten.

Deze website is een herwerking van een oudere. Op dit ogenblik draaien beide nog simultaan, maar gaandeweg wordt alle info hier gecentraliseerd.

De catalogus en bijhorende functionaliteit (webshop, offerte-aanvraag, etc.) draait los van deze website, maar we voorzien wel de nodige links van en naar de beide. De interne planning van TWERK draait immers volledig op een door eigen mensen ontwikkeld ERP-systeem, dat aansluit op die catalogus. De catalogus draait op eigen servers en eigen kracht, opnieuw gemonitord en onderhouden door onze medewerkers. Dit past volledig binnen de agogische visie van TWERK: wat we zelf (kunnen) doen, doen we vaak beter.

Gaandeweg voorzien we een verdere integratie tussen beide. Indien u toch problemen zou ondervinden, meld dit dan aan de webmaster of via dit formulier.

Kan ik een gratis staaltje krijgen?

Dat kan zeker. Zowel van onze producten zelf als van onze verpakking sturen we u graag wat op. Vul dit formulier in en TWERK bedient u op uw wenken. Via datzelfde formulier kan u trouwens ook een offerte aanvragen.

Kan ik een offerte krijgen?

We stellen heel graag een offerte voor u op. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw noden het best te kunnen inschatten, vragen we u dat te doen via dit formulier. Uiteraard zijn we ook telefonisch of per e-mail bereikbaar, maar heel vaak zullen we u vragen het formulier toch in te vullen. Dat werkt het helderst en het meest overzichtelijk voor onze medewerkers.

Jullie aanbod is vrij groot. Ik weet niet wat te kiezen?

Dan helpen we u graag verder! Zowel qua chocola als qua verpakking zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Zelf kan u bijvoorbeeld beginnen te zoeken via deze zoekfunctie met een richtprijs in het achterhoofd. Dat beperkt uw keuze sowieso, en dan wordt het al wat makkelijker. Maar ons onvolprezen contactformulier werd precies ontworpen om u nauwkeuriger van dienst te kunnen zijn bij uw vragen. Vul het in, en u krijgt meer dan u verwacht…

 

Ik heb een wel heel speciale chocoladewens, maar weet niet of jullie het kunnen.

We beloven niet de hemel op aarde, maar kunnen toch wel veel. Dankzij ondersteuning en begeleiding kunnen onze medewerkers optimaal hun talenten ontwikkelen, en dat leidt tot fantastische resultaten. Misschien hebt u dus uw twijfels bij een heel speciale vraag, maar het zou te gek zijn ze niet te stellen.

Voedselveiligheid

In juni 2016 kreeg TWERK bezoek van het FAVV en werden we grondig gecontroleerd. Dat gebeurde volgens de normen van een industriële chocoladefabriek; we voldeden op alle vlak. Dit terwijl we slechts moesten voldoen aan de normen van een ambachtelijke chocolatier. U mag dus op uw beide oren slapen: voedselveiligheid, traceerbaarheid en hygiëne staan steeds op onze agenda.

We vragen aan al onze toeleveranciers steeds de nodige certificaten op, zodat ook hier de kwaliteit gewaarborgd is.

Info over ingrediënten en allergenen vindt u hieronder.

Info over ingrediënten en allergenen

Alle info over onze producten, ingrediëntenlijsten en mogelijke allergenen vindt u hier.

Maken jullie nog roomijs?

Hoewel het daar 25 jaar geleden allemaal mee begon, maken we nog slechts sporadisch roomijs en ijstaarten. TWERK is geëvolueerd van een heel kleinschalig project naar een B2B-onderneming die behalve sociale ook economische doelstellingen heeft. De rendabiliteit van onze roomijsproductie was niet optimaal.

Door verbouwingen aan ons atelier ligt de roomijsproductie nu in de (euhm…) koelkast. Maar bij werkelijk heel grote vraag kan dit veranderen.