fairtrade-chocolade

weekvandefairtrade

fairtrade-naamkaartje

overtwerk

 

week-van-de-fair-trade-2015

 

#weekvandeFairTrade

Ter gelegenheid van de 15de week van de FairTrade lanceert TWERK een speciale promotie:  elke FairTradegemeente, -ambassadeur, -vereniging, -bedrijf en/of –straat (kortom: al wie het meent-) krijgt een speciale korting bij de bestelling van gepersonaliseerde FairTradechocolade.

Wie een leuk cadeautje, souvenir, of gewoon wat (h)eerlijks wil voor de 15de week van de FairTrade, kan zijn gepersonaliseerde praline, lolly of visitekaartje met FairTrade-opdruk of logo naar keuze bestellen tegen een voorkeurstarief. Neem een kijkje bij onze gepersonaliseerde chocolademogelijkheden, en stuur ons je logo of idee. Doe dit vòòr 21 september en je krijgt een extra 2% korting. Je chocola is dan zeker klaar en geleverd vòòr het begin van de Week van de Fairtrade op 5 oktober.

naar ons aanbod

bekijk onze speciale tarieven

#tWEDSTRIJD

In aanloop naar de week van de FairTrade lanceert TWERK een Facebookwedstrijd.

Hoe doe je mee?

  • Je maakt een mooie FairTrade-foto, een leuk FairTrade-kaartje, een kleurige FairTrade-tekening of een hip FairTrade-logo.
  • Je laadt die foto op via onze speciale facebookpagina; opladen kan tot vrijdag 14 oktober 2016 om 12.00 uur ‘s middags.
  • Je zet je vrienden aan om die foto leuk te vinden. Vanaf 10 vind-ik-leuks ben je sowieso genomineerd.
  • Uit de genomineerden selecteert een jury van onze doelgroepmedewerkers de beste inzending op 15 oktober.
  • De winnaar krijgt van ons een pakketje met (h)eerlijke producten van de 4 HerentalsFairTrade-ambassadeurs: Hopper Jeugdverblijf De Brink, Bioboerderij De Kijfelaar, De Saffraanboerderij en TWERK. Zelf zorgen we zeker voor een afdruk van je afbeelding op onze chocola!

Ben je er klaar voor? Doe dan mee via onze Facebookpagina!

naar onze Facebookwedstrijd

 

 

 

twerkmeenthet

Heerlijk Eerlijk

Al 25 jaar maakt TWERK in Herentals de beste chocolade, en meer. Als kleine sociale werkplaats voor en met mensen met autisme personaliseren we onze producten helemaal op maat van de klant. Met liefde en aandacht, met een hart voor autisme en met de blik op de wereld.

Ons doel: de beste chocolade maken met (en voor) de beste mensen.

Als sociale werkplaats voor en met mensen met ASS maakt TWERK werk van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met en voor onze medewerkers, met en voor onze klanten. Duurzame kwaliteit staat daarbij voorop. 

Precies daarom werken we met de beste FairTrade chocolade van Callebaut, gecertificeerde Max Havelaar-chocoladepartner. Dankzij Max Havelaar zijn we er zeker van dat onze belangrijkste grondstof onder goede arbeidsomstandigheden geteeld wordt, en dat de cacaoboeren er een eerlijk loon voor krijgen. Het zijn precies dezelfde waarden die wij ook binnen ons eigen sociaal project erg belangrijk vinden. 

FairTrade in ’t kwadraat, dus!

TWERK is FairTrade-ambassadeur van de Stad en FairTradegemeente HerentalsWe zijn daar bijzonder trots op.