Economisch-Sociaal

TWERK is een ambitieuze sociale werkplaats met maatschappelijk verantwoord ondernemen als core business.

Al 25 jaar bouwen we aan een competitieve onderneming. Mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) spelen hier de hoofdrol. En TWERK speelt een hoofdrol in hun leven. 

De unieke aanpak maakt van TWERK een referentie voor werken met mensen met autisme.

Misschien is TWERK het bekendst door zijn heerlijke ambachtelijke chocola, maar we maken ook werk van B2B-diensten voor Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemingen. We willen samenwerken met andere bedrijven en organisaties. Door producten en diensten te ontwikkelen die ook hén Maatschappelijk Verantwoord helpen te Ondernemen.

Geïnteresseerd in onze aanpak?

Ontdek er meer over


sommetje_edited-2

Zoet Goed

Al 25 jaar maakt TWERK chocolade, en meer. In allerlei vormen, in allerlei smaken. Voor allerlei gelegenheden, voor Sint & Piet, voor Kerst & Nieuwjaar, voor Valentijn en Pasen.
Maar ook voor events, voor marketingdoeleinden of als relatiegeschenk. We personaliseren onze producten helemaal op maat van de klant.

En dat alles met liefde en aandacht. Als sociale werkplaats met een hart voor autisme, en met de blik op de wereld. 

Ons doel: de beste chocolade maken met (en voor) de beste mensen.

Ook onze verpakkingen worden volledig op TWERK ontworpen en geassembleerd. Daarom kunnen we ze helemaal aanpassen aan uw wensen. Met uw logo, uw design, een unieke boodschap, zoals u het wil. Dat maakt van ons product uw ideale relatiegeschenk.


Heerlijk Eerlijk

Als sociale werkplaats voor en met mensen met ASS maakt TWERK werk van Maatschappelijk Verantwoord OndernemenMet en voor onze medewerkers, met en voor onze klanten. Duurzame kwaliteit staat daarbij voorop. 

Precies daarom werken we met de beste FairTrade chocolade van Callebaut, gecertificeerde Max Havelaar-chocoladepartner. Dankzij Max Havelaar zijn we er zeker van dat onze belangrijkste grondstof onder goede arbeidsomstandigheden geteelt wordt, en dat de cacaoboeren er een eerlijk loon voor krijgen. Het zijn precies dezelfde waarden die wij ook binnen ons eigen sociaal project erg belangrijk vinden. 

FairTrade in ’t kwadraat, dus!

TWERK is FairTrade-ambassadeur van de Stad en FairTradegemeente Herentals.
We zijn daar bijzonder trots op.