(H)eerlijk sociaal

TWERK is een ambitieuze sociale werkplaats met maatschappelijk verantwoord ondernemen als core business.

Al 25 jaar bouwen we aan een competitieve onderneming. Mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) spelen hier de hoofdrol. En TWERK speelt een hoofdrol in hun leven. 

De unieke aanpak maakt van TWERK een referentie voor werken met mensen met autisme.

Misschien is TWERK het bekendst door zijn heerlijke ambachtelijke chocola, maar we maken ook werk van B2B-diensten voor Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemingen. We willen samenwerken met andere bedrijven en organisaties. Door producten en diensten te ontwikkelen die ook hén Maatschappelijk Verantwoord helpen te Ondernemen.

Geïnteresseerd in onze aanpak?

Ontdek er meer over

b2b

  

B2B-diensten waar mensen gelukkig (van) worden

Om de winst en het rendement van een onderneming te verhogen, zijn je medewerkers essentieel. Je wil hen zo productief mogelijk laten werken.

“De juiste man op de juiste plaats” is daarin de kerngedachte. Een professionele sportploeg kent daar alles van. Een sprinter laat je geen kop trekken, een spits zet je niet in het doel. Integendeel: je zet elk individu in in functie van zijn kwaliteiten.

Medewerkers met autisme kunnen een beetje vergeleken worden met een sprinter. Je laat ze niet voor de gele trui rijden, maar als je ze inzet op het juiste moment, met de juiste begeleiding voor de juiste taak, dan worden het winnaars. Dan blinken ze uit.

Mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) hebben heel specifieke sterktes en talenten. TWERK ontwikkelt zijn activiteiten in domeinen waar hun sterktes kunnen worden ingezet zodat ze sneller, beter, goedkoper en productiever zijn dan mensen zonder ASS.

Onze medewerkers krijgen dagelijkse ondersteuning van gespecialiseerde begeleiders die in staat zijn hun knelpunten op te vangen. Voor onze digitaliseringssoftware werken we ook samen met externe specialisten die voor deze gelegenheid aan een sociaal tarief werken en zo bijdragen aan onze sociale doelstellingen.

Op die manier kunnen wij hoogkwalitatieve diensten aanbieden tegen een heel competitieve prijs.