TWERK is erkend SINTleverancier

Heuglijk nieuws! We kregen vandaag een bijzondere brief in de bus. Daarin meldde de Sint ons dat hij en zijn certificeringspiet TWERK officieel erkend hebben als Sintleverancier voor chocola en aanverwante producten. En dat willen we met al onze klanten vieren met een speciale promotie.

In de rustigere lentemaanden had de certificeringspiet een grondige doorlichting gemaakt van TWERK en vond er een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming die mensen met autisme aanmoedigt en begeleidt om hun talenten helemaal te ontplooien. Piet vond alleen maar brave en hardwerkende medewerkers en geraakte onder de indruk van de hele planning en organisatie, en van de mooi ontworpen en secuur uitgevoerde verpakkingen. Ook op duurzaamheid scoorde TWERK goede punten, onder andere dankzij de FairTrade-filosofie die we erop nahouden. En natuurlijk was de proefpiet helemaal weg van onze ambachtelijke chocola met zijn volle smaak en krokante beet. Maar ook de speculaasjes en de marsepein konden hem bekoren.

De bestelpieten hangen nu bijna dagelijks aan de lijn van TWERK of geven hun extra orders door via mail of het webformulier. Het Sintseizoen trekt zich helemaal op gang; onze medewerkers en machines komen op toeren.

sint-hoera_edited-1Om die prestigieuze titel te vieren, willen we al onze klanten laten meedelen in onze trots. En daarom hanteren we
tot einde september speciale promotievoorwaarden met bijzondere kortingen:

  • vroegbestelling: als u een sintbestelling plaatst vóór 30 september 2016, dan ontvangt u 2% extra korting.
  • grote bestellingen: op elke productfiche vindt u de prijzen voor grotere hoeveelheden.
  • bij contante betaling of betaling binnen 8 dagen na factuurdatum, krijgt u nog eens 3% korting erbovenop.
  • gratis levering voor bestellingen van meer dan 250 euro. Levering in Vlaanderen op een door ons bepaalde dag.
  • gratis proefpakket om de kwaliteit van onze chocolade te testen. Vraag hier uw proefpakket aan.

Bent u al klant bij TWERK? Dan weet u waar we voor staan en wat we nog meer voor u kunnen doen.

Kent u ons nog niet? Dan is het hoog tijd voor een smakelijke kennismaking! U vindt alles over TWERK op onze gloednieuwe website, opgezet en onderhouden door onze medewerkers.

6 december is er doorgaans sneller dan verwacht. Plan dus op tijd! (en vergeet niet: braaf blijven!)

sint-en-pieten-alle

Laat me kennismaken met het aanbod van de erkende Sintleverancier.